Top
Even voorstellen...

Lotte Raaijmakers

unnamed

Trotse eigenaar van Huidkliniek LOTT! * Is een ambitieuze perfectionist en een tikkeltje eigenwijs * Houdt van gezelligheid en haar doel is om cliënten blijer te laten vertrekken * Minder gestructureerd dan ze lijkt * Dol op het maken van verre reizen * Maar is nog nooit op de Waddeneilanden geweest.

 

Ik heb altijd heel goed geweten wat ik niet wilde worden… Niet heel handig als je in je laatste jaar van de middelbare school een studiekeuze moet gaan maken en je in moet gaan schrijven voor een vervolgopleiding. Op het laatste moment heb ik een dag mee kunnen lopen in een huidtherapiepraktijk in Helmond, en ik wist het meteen: dit wil ik, ik word huidtherapeut! Mensen helpen aan een betere en gezondere huid en ze daarmee nét een tikje gelukkiger en zelfverzekerder maken. Zelf heb ik sinds mijn geboorte last van eczeem en ik weet als geen ander hoe vervelend het kan zijn om dag in, dag uit geconfronteerd te worden met een huidprobleem. Aangezien mijn gekregen advies nooit verder kwam dan hormooncrèmes dacht ik: dan zoek ik het toch lekker zelf uit? 


Wat door anderen nauwelijks opgemerkt wordt, kan jou dag en nacht bezig houden. Een huidprobleem gaat verder dan het uiterlijk vertoon, het ook ook psychisch voor flink wat ongemakken zorgen. Het is mijn missie om jou weer te laten stralen en je mooi en zelfverzekerd te voelen door samen aan de slag te gaan om jouw huid weer in topconditie te krijgen! Sommige huidjes zijn helaas niet te genezen, zoals die van mij, maar mijn doel ik om iedereen uiteindelijk vol zelfvertrouwen mijn deur uit te zien gaan: een tikkeltje lekkerder in zijn eigen vel! 

--

Trotse eigenaar van huidkliniek LOTT!

--

Is een ambitieuze perfectionist en een tikkeltje eigenwijs

--

Houdt van gezelligheid en haar doel is om cliënten blijer te laten vertrekken

--

Minder gestructureerd dan ze lijkt

--

Dol op het maken van verre reizen, maar is nog nooit op de Waddeneilanden geweest.