Top

Peelings

Lotte is fan van alles wat met zuren en exfoliëren te maken heeft! Daarom worden peelings veelal ingezet binnen Huidkliniek LOTT! We werken met het merk Image Skincare. Dit merk bevat producten met veel actieve ingrediënten én peelings die breed inzetbaar zijn! Dankzij de verschillende samenstellingen is er voor iedere huidconditie en -probleem een mooi persoonlijk behandelplan op te stellen. Voordat we met een kuur starten is het belangrijk dat de huid thuis goed voorbereid wordt op de zuren zodat deze sterk genoeg is om het exfoliatieproces aan te gaan. Peelings worden daarom vaak geadviseerd in combinatie met thuisproducten van Image Skincare.

 

  • Image Signature lift peel 

De Image Signature lift peel geeft een prachtig effect dankzij de cocktail van antioxidanten, vitamine C en hyaluronzuur. Deze enzymatische peel, zonder zuren, voedt, hydrateert en kalmeert de huid. Door de stamceltechnologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd. Daarnaast werkt deze ontstekingsremmend en verstevigend. Favoriet van Lotte dankzij het directe resultaat na 1 behandeling bij gedehydrateerde, geïrriteerde en droge huiden. Maar deze peel is ook mooi in te zetten bij couperose, rosacea, lichte vormen van acne en hyperpigmentatie. 

 

  • Image Ormedic lift peel 

Deze peel bevat geen zuren maar enzymen waardoor deze uitermate geschikt is voor de gevoelige huid of als voorbereidende peel. De mix pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden herstelt en vernieuwt de huid en brengt deze terug in balans. De peeling verwijdert dode huidcellen en heeft een herstellend vermogen. Deze peel is daarom perfect in te zetten bij een hormonale disbalans van de huid, ontstekingen en dehydratatie van de huid. Omdat de peeling geen zuren bevat is deze ook veilig in te zetten tijdens de zwangerschap. 

 

De Ormedic lift kalmeert de huid en vermindert roodheid en irritatie. Na de behandeling voelt de huid zacht, gevoed en fris aan! 

 

  • Image o2 lift peel 

De zuurstofbehandeling van Image Skincare is een ontspannende anti-aging behandeling met een uniek, bruisend zuurstofmasker. Dit masker transporteert zuurstof de huid in, waardoor de cellen volledig worden voorzien van zuurstof. Deze energievoorziening biedt een frisse, egale en stralende huid. De luxe facial is een echte aanrader vlak voor speciale dagen en perfect om jouw huid vlak voor een feestje de perfecte glow te geven! 

 

  • Image Lightening lift peel

De Lightening lift peel is ontwikkeld om hyperpigmentatie op hoog niveau aan te pakken. De ingrediënten verstevigen de huid en pakken het pigment in de dieper gelegen lagen van de huid aan. Dankzij het melkzuur wordt er ook gewerkt op de talgregulatie en roodheid welke daardoor ook direct verminderd. Hierdoor is deze peeling ook mooi in te zetten op de vochtarme acnehuid. 

 

  • Image Acne lift peel 

Deze gecombineerde peeling van salicylzuur en glycolzuur verbetert de talgklierfunctie en zorgt ervoor dat de poriën niet worden afgesloten. Het heeft een exfoliërende werking én stimuleert de celvernieuwing. De Acne lift peel reinigt de huid tot in de diepere lagen dankzij het glycolzuur, waardoor nieuwe ontstekingen bijna geen kans meer krijgen. Het glycolzuur zorgt daarnaast voor een hydratatie boost zodat de gevoelige acnehuid in balans blijft. 

 

  • Image Wrinkle lift peel 

De Wrinkle lift behandeling is dé oplossing bij het aanpakken van huidveroudering. Deze peeling, met glycolzuur en retinol (vitamine A) verwijdert dode huidcellen en maakt de huid strakker en gezonder. Fijne lijntjes en de eerste tekenen van huidveroudering worden direct verminderd. De peeling zorgt voor een gladde, strakke en egale huid. Deze peeling werkt tot diep in de huid en stimuleert vanaf het bindweefsel. 

Wil je weten welke peeling het beste in jouw behandelplan past, of wens je meer informatie? Stuur dan een berichtje! 

m