Top

Acnetherapie

Acnetherapie bestaat uit behandelingen die we afstemmen op de kenmerken van jouw acne. Want, hoewel er vaak gedacht wordt dat acne alleen voorkomt bij pubers zien we ook vaak onzuiverheden op latere leeftijd. Geen huid is hetzelfde dus iedere huid vraagt om een andere aanpak. Het doel van de acnetherapie is het onder controle krijgen van de acne. Daarnaast kunnen we de ontstane huidschade zoals vlekjes, roodheden en littekens zoveel mogelijk herstellen.

 

Bij huidkliniek LOTT! zijn er diverse behandelingen om acne te verhelpen zoals dieptereinigingen, peelings en microneedling. Om jouw huid weer te laten stralen gaan we samen deze uitdaging aan. Naast de behandelingen in de kliniek worden en producten voor thuis geadviseerd. Op deze manier werken we optimaal aan een gezonde huid! 

 

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is vooraf lastig aan te geven, dit is afhankelijk van de ernst van de acne, de beïnvloedende factoren zoals hormonen, jouw persoonlijke reactie op de behandeling, levensstijl en de thuisverzorging. 

 

Tipje van Lotte: acnebehandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het is dus zeker de moeite om dit even na te vragen bij jouw zorgverzekeraar!

d