Top

Huidverbetering

Een jonge huid straalt, is gaaf en glad van structuur. Ouder worden doen we allemaal en verschillende invloeden van buitenaf kunnen dit proces voor de huid versnellen. Blootstelling aan de zon, stress en een drukke levensstijl kunnen zorgen voor een versnelde huidveroudering met fijne lijntjes, rimpeltjes, roodheid, pigmentvlekken en een slappere huid tot gevolg. 

 

Zou je graag iets gedaan hebben aan de pigmentvlekken, zonschade, roodheid of fijne lijntjes? Dan zijn er verschillende behandelingen binnen Huidkliniek LOTT! die mogelijk in jouw persoonlijke behandeltraject passen. Middels peelings of microneedling zijn we in staat om de huid op de juiste manier te triggeren om fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar te maken en ook pigmentvlekken en roodheden te verminderen. Naast de behandelingen worden er ook altijd thuisproducten geadviseerd. 

 

Wanneer we samen een huidverbeterend traject starten ligt een groot deel van de behandeling in jouw eigen handen. Met de thuisproducten met een hoge concentratie actieve werkstoffen verzorg je jouw huid twee keer per dag. De intensieve behandelingen in die kliniek voeren we uit voor een optimaal resultaat!

 

Hoe snel er resultaten geboekt worden is afhankelijk van jouw persoonlijke huidconditie, huidreactie, huidprobleem, leefstijl en inzet. Resultaten zijn niet alleen afhankelijk van de behandelingen in de praktijk maar ook hoe goed jij de producten thuis gebruikt en je leefstijl eventueel wat aan wil passen. Gemiddeld zijn er 5-8 behandelingen nodig voordat er tevredenheid is. Boeken we na twee behandelingen al een mooi resultaat en ben jij blij? Dan ben ik dat uiteraard ook!

v